Oldalak

hétfő, október 12, 2009

and the winner is....The winner of my first giveaway is comment number 31 - Edige! Congratulations! Please send me your mailing information to katica_hu@yahoo.com and I will get these out to you as soon as possible.


Since so many people entered, I would also like to do a surprise for the second and third place names as well. So number 17 was second - Hajnoca and number 42 was third - Polly, could you both also send me your mailing information and I will send you a little surprise as well.


Thanks for playing and rememeber to come back soon, as I will have another giveaway posted shortly!Gratulalok a nyertesnek! A 31-ik hozzaszolas volt a nyertes, es az Edige volt! Legyszives kuld el nekem a cimedet hogy fel tudjam neked adni minel elobb - a katica_hu@yahoo.com email-re kuld el.


Mivel olyan sokkan jelenteztek, szeretnek egy kis meglepetest kuldeni a masodik es harmadik helyezeteknek is. A masokik hely a Hajnoca volt es a harmadik pedig a Polly! Legyetek szivesek kuldjetek el a cimeteket hogy el kuldjem nektek is a meglepit.


Koszonom mindenkinek aki jatszot, es azert remelem hogy hamarossan ujra beneztek hozzam, mivel megint lesz jatek.

9 megjegyzés:

Christine írta...

Hmm, csak egy kicsit késtem le:) Gratulálok Edigének, Hajnocának és Pollynak is, neked pedig nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy veled játszhattunk!

Phan írta...

Gratulálok a nyerteseknek! :)))

Vinniey írta...

Congratulations to all the winners!

Jucus írta...

Gratulálok Edigének és a két további szerencsésnek is, akik majd még pót meglepit kapnak. Kíváncsi leszek az ő meglepijükre is ám!:o)

latinka írta...

Gratulálok a szerencséseknek,és köszönöm a játéklehetőséget!

Márti írta...

Gratulálok a hölgyeknek!!!

Skorpiocska írta...

Gratulálok a nyerteseknek, én azért ha nem haragszol máskor is benézek hozzád nem csak ha játékot hirdetsz! :-)

Timici írta...

gratulálok a nyertesnek!

Polly írta...

Nagyon szépen köszönöm :) Annyira örülök neki, még soha nem nyertem :)
Gratulálok Edige-nek és Hajnocának!